We missen jullie!

Wat gewoon weer een lekker vol veld vol vreugde, muziek en theater had moeten zijn, was helaas een leeg veld. De afgelopen weken heeft het Aa-team van FestiValderAa er veel aan gedacht. Want laten we het gewoon eerlijk zeggen. WE MISSEN JULLIE! Zo dat is eruit. 

FestiValderAa, wat had kunnen zijn…
We konden het toch niet laten! De hele tijd gingen de liedjes van de bands die dit jaar op FestiValderAa zouden staan door ons hoofd. En dus vroegen we programmeur Chris om een tipje van de sluiter te op te lichten met een dit lekkere YouTube lijstjeEn omdat wij gewoon erg blij zijn met deze fan-tas-tische artiesten, zou het zo eens kunnen zijn dat je sommigen in 2021 alsnog op de jubileumeditie van FestiValderAa ziet staan! Oeps, spoiler!! 

Word je eigen FestiValderAa DJ
Maar goed dat is toch nog wel even wachten, helaas. Maar daar komt nu de oplossing! Dan wordt je toch gewoon zelf FestiValderAa DJ?! Alle lekkere nummertjes onder één Spotifyknop. Zo kun je deze zomer toch nog lekker genieten van het ValderAa gevoel!  

Tot volgend jaar!
Onze handen jeuken om aan de slag te gaan met de jubileumeditie van FestiValderAa 2021! Dit kan dan ook niet anders dan een kick-ass editie worden! Wij hebben er zin in, tot dan!