We gaan er vooralsnog vanuit dat FestiValderAa gewoon doorgaat!

Lieve FestiValderAa-er,

Coronavirus

Het coronavirus houdt Nederland en de wereld en daarmee ook festivalland op dit moment in zijn greep. We volgen de berichtgeving op de voet maar gaan er vooralsnog vanuit dat de jubileumeditie op 3, 4 & 5 juli 2020 doorgang kan vinden (start kaartverkoop 1 mei). We zijn daarbij natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus, de maatregelen en de gevolgen voor ons en andere partijen. We houden jullie hiervan natuurlijk op de hoogte!

FestiValderAa werkt thuis

Om te zorgen dat iedereen gezond blijft, werkt het Aa-team tot en met 6 april vanuit huis. Maar we zijn zeker nog hard aan de slag om in juli een mooie tiende editie van ons festival neer te zetten. We zijn voor vragen bereikbaar per mail en onze socials.

Updates

Alle ontwikkelingen omtrent ons festival en het Corona virus kun je vinden op onze website en social kanalen.

Shout out

We willen alle festivals, artiesten en makers die hebben moeten cancelen graag een hart onder de riem steken.  Aan alle mensen die nu ziek zijn en het zwaar hebben, we leven met jullie mee! We hopen dat het virus snel verjaagd wordt zodat er weer een vrolijk “Valderaaa” gevoel zal heersen. Tot die tijd is het mooi om te zien hoe solidariteit en creativiteit de kop op steekt. Laten we nog wat meer om elkaar denken en elkaar binnenkort weer met warmte omhelzen.

 

Laten we op elkaar passen!
Aa-team FestiValderAa