Eva van Manen & Daphne van Ditshuizen

Muziek op de Schapenstee. 2,5 uur lang genieten van twee heerlijke bands met daar tussenin een verrassingsact. 

Eva van Manen 

Een vindingrijk palet van hiphop, soul, indie en jazz

Eva van Manen is een artiest die binnen het spanningsveld tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Ze verkent het grijze gebied tussen woord en geluid, hart en hoofd, het ondervinden en het reflecteren.elektronische popliedjes met af en toe een donker randje

Op haar debuutalbum ‘Politiek & Liefde’ overbrugt Eva stijlen als  rap, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek en onderzoekt waar de politiek en de liefde elkaar precies in het vaarwater treffen. Als een diepgravende dialoog: met zichzelf, maar ook spiegelend met haar omgeving. Die dialoog wordt uitgedragen in zowel tekst als productie, waarbij haar brede muzikale interesseveld – van hiphop, soul, indie en jazz – een vindingrijk palet vormt.

Daphne van Ditshuizen 

Elektronische popliedjes met af en toe een donker randje

Daphne van Ditshuizen studeert aan de Herman Brood Academie en schrijft elektronische popliedjes met af en toe een donker randje. In 2019 doet Daphne mee aan The Voice of Holland, waar ze de finale haalt onder begeleiding van Ali B. in 2021 wordt Daphne genomineerd voor ‘Best Talent’ door Pop Gala Noord. 

De set bestaat uit een combinatie van Daphne’s eigen (elektro)popliedjes en haar favoriete covers, waaronder een paar van haar tijd bij The Voice of Holland. De band bestaat uit toetsenist Niek Wegman en gitarist/bassist Tim Schippers, die overigens ook veel liedjes van Daphne produceert.