Delore & Ralph de Jongh met XL band

Muziek op de Schapenstee. 2,5 uur lang genieten van Delore en Ralph de Jongh bands met daar tussenin Indra Kartodirdjo

Delore

Zwoele popsongs met frisse en dromerige klanken

De frisse, dromerige klanken van de Nederlandstalige electropopband Delore bieden je een kijkje in de ziel. De band uit het noorden maakt zwoele popsongs die qua sfeer niet zouden misstaan in een nachtclub.

Begin februari 2021 bracht Delore haar eerste single genaamd Zweven uit; een nummer over heimwee naar bepaalde plekken en het gevoel van vrijheid.
Op 23 april 2021 verscheen Hitte, waarmee de band je meeneemt naar de dansvloer.

 

Ralph de Jongh met XL band

Ralph speelt en zingt blues alsof hij ervoor geboren is

Ooit werd hij ontdekt door bluesridder Harry Muskee en intussen hoort hij bij de grote. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Ralph de Jongh. Met twee Dutch Blues Awards en vijfentwintig albums op zak, kan je niet meer om deze geweldenaar heen. “Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien. Als bezeten door B.B. King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt Ralph de Jongh de blues alsof hij ervoor geboren is: hartstochtelijk en met een groot gevoel voor drama.” – Het Parool.

Op FestiValderAa speelt Ralph dit jaar met de XL band, waarbij ook toetsenist Ferry Lagendijk aansluit. Naast ‘Window of my Eyes’ van Cuby zullen ze nummers van het album ‘Let it be good for all’ spelen.