Celine Cairo & WIES

Muziek op de Schapenstee. 2,5 uur lang genieten van Celine Cairo en WIES met daar tussenin DE MEIDEN van toen. 

Celine Cario 

Dromerige liedjes in een grootse productie

Singer-songwriter Celine Cairo speelt op FestiValderAa nummers van haar haar sterke debuutalbum Free Fall. In oktober zal haar langverwachte tweede album in TivoliVredenburg’s Cloud 9 te horen zijn. De Amsterdamse gooide hogen ogen met haar sterke debuutalbum Free Fall in 2017, waarna ze 3 jaar tussen Amsterdam en Londen werkte aan nieuwe songs voor de opvolger. Met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, Haevn), de Duitse producer Benjamin Rheinlander en haar vaste band nam ze afgelopen jaar het nieuwe album Overflow op, dat op 27 augustus verschijnt.

Op FestiValderAa zullen ook enkele van haar oude pareltjes, waaronder het dromerige Hibernate dat al ruim 7,5 miljoen keer gestreamed werd, niet op de setlist ontbreken. En wie weet speelt ze al een van de nieuwe singles The Fire, Bird Song en Famous.

WIES

Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band maar net een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.

In September 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden en als 21e eindigde bij 3voor12 Song van het Jaar 2019.

Afgelopen najaar tourde WIES door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde, en als voorprogramma van Roxeanne Hazes.