Route & vervoer

Route naar festival

De entree van het festivalterrein is gelegen aan de Borgweg in Schipborg.


Op de fiets

Het is een aanrader om op de fiets te komen, gezien de prachtige ligging van het festivalterrein. Bovendien is het ook nog eens beter voor onze mooie natuur. Er zijn speciale fietsparkeerplaatsen nabij het festivalterrein.

Auto

Bezoekers van het festival die met de auto komen, kunnen de auto buiten het dorp Schipborg gratis parkeren op de daarvoor ingerichte terreinen. Volg de borden vanaf de afslag Zuidlaren/Tynaarlo op de N34. Vanaf daar word je naar de parkeerplaats geleid.

Parkeren

Komend vanuit de richting Groningen kun je gebruik maken van de parkeerplaats nabij voetbalclub ZFC Zuidlaren: Randweg 3, Zuidlaren. Vanaf Anloo word je naar een parkeerveld vlak buiten het dorp Schipborg geleid. Door de borden te volgen kom je bij de parkeerterreinen. Volg bij het parkeren s.v.p. de instructies van de verkeersregelaars op. Naar het Festivalterrein is het ongeveer 15 minuten lopen.

Openbaar vervoer

Schipborg is redelijk geïsoleerd qua openbaar vervoer. Via de website 9292.nl kun je je reis per openbaar vervoer samenstellen. Het is circa 20 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde halte, of neem je vouwfiets mee.

 

Vervoer op het festival

Alle locaties zijn aangegeven door middel van bordjes in het dorp. De locaties zijn lopend en per fiets bereikbaar.

De plattegrond van het festivalterrein en de theaterlocaties in en nabij Schipborg vind je vanaf juni hier.

Let op, houd er rekening mee dat de looptijden naar sommige locaties circa 30 minuten zijn. Maar dat is in dit prachtige gebied gelukkig geen straf! Om te zorgen dat je overal op tijd aanwezig kunt zijn, hebben we een schema opgesteld waarop je kunt zien hoe lang je onderweg bent van locatie naar locatie.

Fiets huren

Ook dit jaar zijn er weer fietsen te huur bij FestiValderAa. Fietsen zijn alleen te huur op de festivaldagen bij de fietsenstalling. De kosten bedragen € 6,50 per dag. Verder vragen we een borg van € 50,-.