Oeps, foutje in de krant! Festivalterrein- en theaterkaartjes, hoe zit dat nou?

Voor FestiValderAa hebben wij zowel festivalterreinbandjes als theaterkaartjes, maar wanneer moet je welke kopen?

Festivalterreinbandje
Voor alles wat op het festivalterrein te zien is koop je een festivalbandje. Dit kan zijn een weekendbandje of een dagbandje. Voor een weekendbandje betaal je € 28 en voor een dagbandje betaal je op vrijdag € 13, op zaterdag € 18 en op zondag € 16. Met dit weekendbandje kun je de hele muziek line-up zien, het kinderprogramma, straattheater en een deel van het natuurprogramma. Ook is er op het festivalterrein de gelegenheid om wat te eten en te drinken.

Theaterkaartjes
Wil je graag naar een theatervoorstelling? Dan moet je hiervoor een apart kaartje per voorstelling kopen. Ook geldt dit voor de natuurwandelingen die er te doen zijn (de Schemerwandeling, Dagdromerswandeling en de VroegeVogelTocht). Om deze voorstellingen te bezoeken hoef je niet per se een festivalbandje te hebben. Dit mag natuurlijk wel, maar is niet verplicht.

Vrijdagbijlage 29 juni Dagblad van het Noorden
Oeps, Foutje in krant!! In tegenstelling tot wat het Dagblad van het Noorden in de Vrijdagbijlage van 29 juni vermeldde, zijn kaartjes voor locatietheater wel verkrijgbaar zonder de aanschaf van een festivalbandje! Je kunt daar dus zonder meer heen met een uitgeprinte e-ticket of een aan de kassa gekocht kaartje.