Muziek op de Schapenstee

De diehard muziekliefhebber raden we aan een kaartje te kopen voor de Schapenstee, waar je in een tijdsblok kunt genieten van twee lekkere bands. 

Vrijdag 2 juli

Nana Adjoa & A.ROSE

EXTRA KAARTEN - Nana Adjoa een muzikale ontdekkingsreiziger en gewapend met een vaardigheid voor poëzie en de aanstekelijke hedendaagse rauwe electro-pop van A.ROSE

Delore & Ralph de Jongh met XL band

UITVERKOCHT -Zwoele popsongs met frisse en dromerige klanken met Delore en Ralph de Jongh met XL band waarbij de blues wordt gespeeld en gezongen alsof ze ervoor geboren zijn.

Zaterdag 3 juli

Eva van Manen & Daphne van Ditshuizen

UITVERKOCHT - Een vindingrijk palet van hiphop, soul, indie en jazz door Eva van Manen en elektronische popliedjes met af en toe een donker randje door Daphne van Ditshuizen

Swinder & Town of Saints (solo)

UITVERKOCHT - Beatlesque popsongs, sobere folk en dan weer uitbundig gearrangeerde tekstcollages door Swinder en de frisse energie, de nodige humor en veel speelplezier van Town of Saints (solo)

The Dawn Brothers & Broken Brass

UITVERKOCHT - The Dawn Brothers komen als een klassieke bolide met een moderne motor vol soulvolle rock. Broken Brass brengt next level brassmuziek.

Zondag 4 juli

Celine Cairo & WIES

UITVERKOCHT Celine Cairo laat dromerige liedjes in een grootse productie horen. Gevolgd door WIES de kersverse Nederpop-act met de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische.

Aosem & De Baron

UITVERKOCHT - Aosem: de Nedersaksische Roots-Americana band uit Drenthe! Samen met de grote muzikale revolutie De Baron