Eten en drinken

Eten en Drinken op de Schapenstee 

Wie bij ons naar het muziekprogramma op de Schapenstee komt, kan genieten van heerlijke hotdogs en lekkere koffie! Natuurlijk staat ook onze bar met andere drankjes tot jullie beschikking. Nog beter; het wordt zelfs naar je toegebracht. Zodat jij lekker kunt blijven zitten en genieten. *er kan alleen met pin betaald worden.

Toffe Koffie 

Vanuit de retro sprite caravan geniet je van de tofste koffie, espresso, cappuccino en andere koffie varianten. Maar een kopje thee is natuurlijk ook mogelijk. Lekker biologisch in afbreekbare disposables omdat alle kleine beetjes helpen. Met iets lekker zoets voor bij de koffie. En voor deze speciale editie serveren we ook een hartige snack voor bij de borrel.

Foodbrothers

MAY THE WORST  BE WITH YOU!

Wie ooit een hotdog van de FoodBrothers heeft gegeten, weet waar het over gaat. Dit is het serieuze werk. Geen ondermaatse schoothondjes, maar flinke ‘dogs’ waar je even op verder kunt. Kies je favoriete topping and dig in! Ook verkrijgbaar: worst mandjes. Voor bij de borrel. Beter wordt het niet.

Eten en Drinken bij de Theatrale wandel- en fietsroutes

Omdat onze theatrale wandel- en fietsroutes nogal wat langer duren dan een gemiddelde voorstelling, kunnen wij ons zo voorstellen dat het fijn is om wat te drinken en te eten bij de hand te hebben. En daar hebben we het volgende op bedacht! Bij het kopen van een kaartje voor een van de routes, kun je ook meteen een knapzak erbij bestellen.

De knapzak

Een vegetarisch belegd desembroodje, croissant, gevulde koek en flesje sap voor € 8,50. *deze kan tot 25 juni besteld worden.

Eten en Drinken bij het Bokkenbos 

Ook bij het Bokkenbos kan de knapzak bijbesteld worden. Zo kun je lekker ravotten zonder dat je last hebt van een knorrende maag.

De knapzak

Een vegetarisch belegd desembroodje, croissant, gevulde koek en flesje sap voor € 8,50. *deze kan tot 25 juni besteld worden.